ASTONISHING VIEW

ASTONISHING VIEW

EXCLUSIVE INTERIOR

EXCLUSIVE INTERIOR

ROMANTIC DINNER

ROMANTIC DINNER

VILLA WITH POOL

VILLA WITH POOL

Recenzije

Knjiga gostiju - Što naši gosti kažu o nama?
 
 
 
 
Zaista smo uživali na godišnjem odmoru, istinski smo se odmorili.. Svakako ćemo se vratiti sljedeće godine, apartmani su super. Puno hvala domaćici Mira na gostoprimstvu!
Fatušić Ankica Osijek
 
Zaista sam uživala boraveći u apartmanima Mira, kuća je odmah do mora 130 stepenica, idealno locirana i brzo smo mogli doći do svakog odredišta,Omiša 7km,Makarske 30km, Splita 30km. Zaista dobar omjer cijene i kvalitete!
Andrijević Ana 
 
 Sa veseljem ćemo se sjećati naših praznika i rado ćemo ih ponoviti. Uz vas smo se osjećali kao kod kuće.Hvala vam na svemu!     Slavica i Stjepan iz Karlovca
 
vlasnici jako ugodni, sve na raspolaganju, sve čisto i uredno! villu mira stvarno mogu nazvati malim rajem jer se čovjek odmori i fizički i psihički! vidimo se opet poslije ljeta! veliki pozdrav iz Sarajeva lipanj 2013.
 
 Bili smo sedam noći u sastavu 2 odraslih + dva dijeteta. Sve točno kao na fotografijama… i još bolje. Vrlo prostrano, opremljeno do u sitnice, lijepo i praktično. Posebno bih naglasila profesionalnost i gostoljubivost domaćice Mire. Sjajno iskustvo, za preporučiti,   Obitelj Grgić. iz Samobora 27.06.2013.